Seier til Valle Trygg og El Muro B.R.

El Muro B.R. og Trine Hansen

Nord-Norske hester duger også utenfor landsdelens grenser. 30. november var Morten Carlsen i Boden, Sverige med to hester fra stallen. Det endte med en seier og en andreplass. Valle Trygg holdt seg til den rette gangarten og var helt suveren i sitt løp. Philip Lyn tok en flott andreplass. Begge ble kusket av Ove A. Lindqvist.

3. desember startet El Muro B.R. tilhørende Trine og Frode Hansen i et montéløp på Leangen. Victoria Amundsen hadde fått tillit som rytter og tok vare på den oppgaven på beste måte. Det ble overlegen seier til raskeste montétid, volte, som har vært på Leangen med km.tiden 1.14,1.

Vi gratulerer med flotte prestasjoner! Valle Trygg (løp 7) og Philip Lyn (løp 2) starter på Harstad Travpark kommende lørdag.

 

Valle Trygg og Karoline Johnsen