Løpsdagen 3. mars 2019

Vertigo Prins har vunnet løp på Vincennes, Frankrike. Nå har han også vunnet løp på Harstad Travpark! (Foto fra facebook)

Også i Nord-Norge opplever vi meget varierende vær vinterstid. En periode med opptil 10 varmegrader og regn tok godt for seg av isen på baneovalen. Når så gradestokken krøp ned mot 0 grader kom et kraftig snøvær! Men banemester Magnus får det til 😊 Kuldegrader og nylagt is ga gode baneforhold til denne løpsdagen der familiene var i fokus. Årets utgave av Familiekampen var av det spennende og underholdende slaget der det til slutt ble finsk seier i kuskematchen!

Vertigo Prins er en bereist herremann som nå har fått sitt hjemsted i Harstad. 11-åringen har startet på 10 ulike baner i Norge før han kom til Harstad, og han har vunnet løp hvert år. 2015 startet Vertigo Prins på Vincennes, Frankrike, 2 ganger der det ble en andreplass og en seier. I dag vant han også på Harstad Travpark

Her tar vi en kort oppsummering av vinnere på Harstad Travpark søndag 3. mars.

Prøveløpet hadde 3 hester til start og alle fikk godkjente tider. Moro med 3-årige Mellem Tyr som viser meget gode takter. Shocking Icon og Moe Aria er også klare til start.

Ponniløpet ble vunnet av Jazz og Helene Sofie Jensen.

Løp 1 – Vertigo Prins tilhørende Anne Rebekka Kulseng Hansen hadde fått sin tidligere kusk i vogna og tok sin første seier for året, kusk Svein Ove Wassberg.

Løp 2 Familiekampen – Choco Fan AM tilhørende Ida Jeanette Pedersen tok en sikker seier sammen med kusk Mikael Niva.

Løp 3 Familiekampen – Kor Kosen tilhørende Jack-Ivan og Grethe Mikalsen tar sin andre seier for året, kusk Odd Storetvedt.

Løp 4 Familiekampen – Buck Boko tilhørende Ollila Eino & Niva’s Stable vinner sammen med kusk Ove Wassberg.

Løp 5 Familiekampen – Florican Plane tilhørende Trond Myhre leder hele veien og vinner med kusk Anna Niva.

Løp 6 – Ros Svarta tilhørende Eva Johansen og Ellen Johansen har funnet tonen med Marius Høitomt og sammen tar de nok en seier.

Løp 7 – Hello Hi tilhørende Maria Niemelä, Finland vinner sitt første løp med kusk Geir Vegard Gundersen.

Løp 8 – Sjøvoll Anna tilhørende Alf-Einar Jørgensen tar en overbevisende seier, kusk Magnus Teien Gundersen.

Totalomsetning: kr 4.041.241,-