Nord-Norske hester i V75

Philip Lyn starter på Leangen i dag, lørdag.

Nord-Norske hester er å finne på startlistene for V75 både her hjemme i Norge og over grensen i Sverige.

Leangen Travbane er vertskap for vår nasjonale V75 – omgang. V75 – 1 starter Philip Lyn (nr 9) med Åsbjørn Tengsareid i sulkyen. Det er et volteløp, grunndistanse 2640 m, kr 50.000,- i førstepremie. Eier og trener Morten Carlsen har vært positiv i sine forhåndsvurderinger.

På den svenske siden er det Umåker som har dagens V75-omgang. Når Propulsion og de andre har gått i mål er det klart for løp 8 med Myr Faksen til start. Distansen er 1640 m auto, førstepremie 125.000,- SEK. Hingsten til Tone Pettersen og Børre Ertzaas har trukket spor 10 og som mange ganger tidligere er det Krister Søderholm som kusker.

Umåker, løp 12 her starter Adelinn, tilhørende Leif Erik Kleivbakk. Distansen er 1640 m auto, førstepremie 50.000,-SEK. Trener Gry Kanstad har i dag overlatt tømmene til John Østman.

Vi ønsker samtlige ekvipasjer lykke til!