Bli med på NM-festen!

Norgesmesterskapet for amatørkuskene avvikles lørdag 4. mai. Årets deltakere er:

Deltagere i Norges-mesterskapet for amatørkusker 2019 – Harstad lørdag 4. mai:

Thomas Mjøen – Tittelforsvarer, Anne Christensen – Bjerke, Arnt-Sverre Røren – Biri, Einar Nedrebø – Forus, Stian Pettersen – Harstad, Vilde M. Kals – Jarlsberg, Anette Frønes – Klosterskogen, Edvard Kristiansen – Leangen, Vemund Madsen Drolsum – Momarken, Thomas Sverre Karlsen – Sørlandet.

Roar Hop – Bergen og Truls Desserud – Drammen har begge meldt forfall og erstattes av de 2 best plasserte på fjorårets landsstatistikk som ikke alt er kvalifisert. Disse 2 er Tina Lagesen – Harstad og Mats Gunnar Ringberg – Harstad.

I forbindelse med NM-arrangementet inviteres dere alle til å være med på NM-banketten fredag 3. mai i Kroa på Harstad Travpark.

Nydelig mat, godt selskap – husk å melde deg på senest mandag 29. april! Vi sees 🙂