Løpsdagen 6. april 2019

Filippa B.R. kunne rekke tunge til konkurrentene etter en suveren seier (foto fra facebook)

Ingen tvil om at våren nærmer seg og det merkes for oss som driver aktivitet utendørs. Men tross krevende baneforhold var det flere fine prestasjoner og gode km.tider. Etter hvert ble det sleipt i banen for startbilen. Sikkerhet skal en alltid ta på alvor, bilen ble parkert og løp 7 og løp 8 ble kjørt med linjestart. Ikke ofte vi benytter linjestart, men det var imponerende å se hovedstarter Tor Ivar veilede kuskene som deretter leverte, tross alt, relativt ryddige starter.

Meget gledelig med god innmelding og at vi kunne kjøre et ekstra løp denne kvelden. Yvonne Rydningen hadde en strålende kveld der hun presenterte gode hester fra sin stall og tok sin første doble kuskeseier. To vinnere passerte en million kroner innkjørt.

Her tar vi en kort oppsummering av vinnere på Harstad Travpark lørdag 6. april.

Prøveløp: Netanica er tilbake etter mammapermisjon og klar for løp igjen. Silke Chasmina har rotet seg bort på galopper, men er nå klar for ordinære løp igjen. Miriam Johannessen red sitt første godkjente montéprøveløp for lisens. Nå gjenstår bare et godkjent prøveløp til.

Ponniløpet ble vunnet av Cronelds Cadett og Sofia Mari Andersen.

Løp 1 – Ypäjä Lamborghini tilhørende Jenni Peltokorpi, Finland, tok karrierens første seier, kusk Mikael Niva.

Løp 2 – Buck Boko tilhørende Ollila Eino & Niva’s Stable, Finland, trives godt med monté og spurtet bra inn til seier sammen med rytter Iida Lantto.

Løp 3 – Shocking Icon tilhørende Bente og John Kjell Berg har vært ute over lang tid med skade, er nå tilbake som vinner igjen og passerte millionen innkjørt i kveld på suverent vis, kusk Mats Gunnar Ringberg.

Løp 4 – Stjerne Fia tilhørende Tore Eilertsen og Heidi Andreassen stod alene på strek og var først i mål til sin andre seier for året, kusk Stian Pettersen.

Løp 5 – Philip Lyn tilhørende Morten Carlsen tok endelig sin første toto-seier etter at han hingsten gjorde nordlending av seg. Kveldens seier førte også til at Philip Lyn nå er millionær, kusk Morten Carlsen.

Løp 6 – Gardin Trappa tilhørende Lisbeth Fossen og Per Jørgensen tar sin andre strake sammen med kusk Lars Vebostad.

Løp 7 – Filippa B.R. tilhørende Børre Knutsen var helt suveren til seier, kusk Yvonne Rydningen.

Lø 8 – Florican Plane var raskest både i starten og til slutt, andre seier for året, kusk Sigmund Jakobsen.

Løp 9 – her ble det delt seier mellom Turbo Trine tilhørende Stall Heimersletta, kusk Sven Sturla Knudsen og Briskeby Stjernen tilhørende Børre Knutsen, kusk Yvonne Rydningen. Turbo Trine er 4 år gammel og fikk med seg ekstra kroner som unghestpremieringen innebærer. Både Turbo Trine og Briskeby Stjernen tar sin første seier i karrieren.

Totalomsetning: kr 4.395.288,-