Liss-Karin i Nordisk Mesterskap!

Liss-Karin Sandvik fra Kvæfjord deltar i Nordisk Mesterskap denne helgen.

Dette året er det Norge som er arrangør og i kveld, fredag, kjøres første dag av Nordisk Mesterskap for Travamatører på Biri Travbane. I morgen avsluttes det hele på Drammen Travbane. På kuskesiden stiller Norge med følgende deltakere: Liss-Karin Sandvik, Henrik Kulblik og Ole Gaute Gudmestad.

To løp inngår i mesterskapet. For Liss-Karin vil begge løp være på Drammen i morgen, men Liss-Karin kjører også et løp på Biri i kveld. Liss-Karin har både sølv og 2 bronsemedaljer fra tidligere mesterskap. Blir det medalje i år også?.

I Nordisk Mesterskap deltar foruten Norge lag fra Finland, Danmark og Sverige. Parallelt går også Nordisk for montérytterne. Norges lag består av Johanne Ulrica Øveråsen og Helene Kolle.

Vi ønsker Liss-Karin Sandvik og øvrige del av det norske laget lykke til i mesterskapet!