Gull til Liss-Karin!

Liss-Karin Sandvik med en fortjent gullmedalje rundt halsen (foto fra facebook)

Sist helg ble det avviklet Nordisk Mesterskap for kusker med amatørlisens med Biri Travbane og Drammen Travbane som vertskap. Liss-Karin Sandvik var en av tre deltakere på det norske kuskelaget som for øvrig bestod av Henrik Kulblik og Ole Gaute Gudmestad. I Nordisk Mesterskap deltar foruten Norge lag fra Finland, Danmark og Sverige.

På de to gjeldende løpene i mesterskapet ble det en andreplass og en seier for Liss-Karin, noe som ga klar seier til den rutinerte kusken fra Kvæfjord. Det ble dobbelt norsk med Ole Gaute Gudmestad på sølvplass. Bronsen gikk til Per Juul fra Danmark. Fra tidligere har Sandvik både sølv og bronse fra Nordisk samt bronse fra EM Damer.

Vi gratulerer med gullmedaljen!

Parallelt med Nordisk Mesterskap for kusker gikk også Nordisk for montérytterne. Også her ble det norsk gullmedalje ved Helene Kolle. Vi gratulerer!