Bruk av påselingsbokser

Vi har god plass i hesteringen på Harstad Travpark og flere muligheter for påseling.

For oss er det viktig at utøvere og andre som kommer til oss, om det er for trening eller på løpsdager, finner staller og påselingsbokser rene og ryddige.

Dessverre har vi i perioder opplevd at påselingsbokser som benyttes utenom løpsdager forlates uten at det blir rengjort. Det har medført at vi ser oss nødt til å stenge av stallene A, B, C, D og F mellom løpsdager. For de som er her og trener er det fortsatt gode fasiliteter for påseling i stallene G og H.

Men – nå ser vi at noen faktisk finner det for godt å skru ut festeskruen for låsevaieren for å kunne benytte boksene. Ikke gjør det! Stallen er tross alt låst av og gir ikke rett til å demontere låser for å komme inn!

Har du behov for påselingsboks som du kan lukke dørene på når du kommer hit med din hest, så si ifra til oss og vi åpner for deg. Takk 🙂