Resultater fra Skellefteå

Kringlers Viktor med eier og trener Elin Anita Aasvang og kusk Tina Lagesen (bilde lånt fra facebook)

Nok en gang bevis på at Nord-Norge duger også over landegrensen 🙂

Midsommertravet på Skellefteå ble en festdag også for deltakerne fra Nord-Norge. Først ute var Ros Svarta som rett og slett utklasset sine konkurrenter og vant suverent på km.tiden 1.26,2. Kor Kosen var med i samme løp. Galopp fra start men en helsvett opphenting ute i sporene store deler av løpet endte med en meget sterk tredjeplass.

Bevis C.N. endte som første uten penger på km.tiden 1.16,0.

Kringlers Viktor viser seg som den aller sterkeste og vinner dette løpet over langdistanse på km.tiden 1.27,5. Polar Northug blir tredje på tiden 1.27,3. Å. Gnisten ble disket for galopp. Philip Lyn startet ikke.

Vi gratulerer!