Løpsdagen 7. juli 2019

Reidar Jacobsen og Finfaksa 🙂 (bilde fra facebook)

En herlig sommerdag ble toppet med en rekke gode prestasjoner for oss som var til stede på Harstad Travpark denne søndagen. Benedicte Bjørnstad hadde en strålende dag med seier både i montéløpet og ungdomsløpet som gikk rett etterpå. Seiersglede av ypperste klasse fikk vi også oppleve da Reidar Jacobsen kjørte først over mållinjen med sin egen Finfaksa. Reidar har ikke kjørt løp siden 2016 og ekvipasjen var sistevalg i V5-1, og gleden var nok stor også for de som til slutt hadde 5 rette som ga en fin utbetaling på kr 66.920,-. Ingen hadde 6 rette i V65-spillet. For de som fulgte V65-tipsene våre i programmet ble det penger tilbake og vel så det for 5 rette.

Vi tar en kort oppsummering av vinnerne på Harstad Travpark søndag 7. juli.

Prøveløp: Kiara Royal, Daragon, Hefti Maia og Brønnlund Ask gikk alle godkjent tid og er klare for ordinære løp igjen.

Løp 1 – Tanic Plane tilhørende Trond Myhre er en flott 3-åring, av eget oppdrett, som tar karrierens første seier, kusk Stian Pettersen.

Løp 2 – Willblesen tilhørende Heidi Gylseth ser ut til å trives med monté og vinner sammen med Benedicte Bjørnstad.

Løp 3 – Quadro Bonanza tilhørende Kent Eilertsen har nå stolpe i raden, vinner greit med kusk Benedicte Bjørnstad i dette ungdoms/amatørløpet.

Løp 4 – Finfaksa tilhørende Reidar Jacobsen og Jorunn Isaksen har unnagjort morsplikter, både hest og kusk har ikke startet løp siden 2016, herlige gledesscener da seieren var et faktum, kusk Reidar Jacobsen.

Løp 5 – Filippa B.R. tilhørende Børre Knutsen er en sterk og ikke minst hurtig dame, vinner for femte gang i år, kusk Hans Christian Holm.

Løp 6 – Villdensky tilhørende Marianne og Mads Leivseth har ikke vært utenfor trippelen på sine seks starter i år, denne gang nok en seier, kusk Mats Gunnar Ringberg.

Løp 7 – Perfect King tilhørende Hanne Næss og Odd Geir Olsen er et relativt nytt bekjentskap i nord, ble andre på Bodø Travbane i sin Nord-Norge debut, i dag ble det seier, kusk Hans Christian Holm.

Løp 8 – Lille Ville Mo tilhørende Rune Ervik og Henriette Mikkelsen har som eier beskriver hatt en kronglete vei så langt, men nå har det løsnet og den flotta hoppa – av eget oppdrett – får endelig vist frem hva som bor i henne, godt understøttet av kusk Tina Lagesen.

Totalomsetning: kr 3.056.064,-