Positiv profilering

Dagene på Sjøkanten Senter har vært en hyggelig opplevelse.

Vi har møtt utrolig mange trivelige folk og vi har fått fortelle om travsport, spill på hest, Harstad Travpark og ikke minst vårt kommende V75. I dag, fredag, er siste dag. I morgen inviterer vi dere alle til vår hjemmearena for å oppleve travsport live der det skjer.

Norsk Rikstoto tilbyr spill på hest og Rikstoto er den økonomiske motoren i norsk hestesport. Spill på hest gir Norsk Rikstoto inntekter, og hele overskuddet går tilbake til norsk hestesport. I 2018 ble det overført mer enn 500 millioner kroner til dette formålet. Pengene går til blant annet barneidrett, utdanning, avl, forskning, hestevelferd og hest i terapi.

Ta turen til Sjøkanten Senter i dag og våre dyktige folk på plass vil vise deg hvordan du spiller på hest. Alle som kommer innom vår stand og som registrerer seg som nye spillere er med i trekningen av middag for to.

Velkommen!