Løpsdagen 3. august

V75 2019 er vel blåst og for en dag det ble! Både vi som arrangør, utøverne og flere med har i lang tid planlagt og gjort forberedelser for at resultatet skulle bli så bra som mulig. Det var et yrende liv på travparken sist lørdag, både på publikumssiden og i hesteringen. God stemning og glade mennesker møtte vi overalt 😊

Banemester Magnus og hans medhjelpere presenterte perfekte forhold for utøverne i banen. 30 personlige rekorder ble det! En ny banerekord og 2 tangeringer banerekord.

Vi tar en kort oppsummering av vinnerne på Harstad Travpark lørdag 3. august.

Ponniløp – Østerengens Candelias Æresløp: Østerengens Frazer tok sin sjette seier på rad, kusk Aleksandra Moen Pedersen. Gratulerer! Samtlige deltakere fikk overrakt flotte premier fra Benedicte Bjørnstad.

Showløp – Ken Rune Berg og Lasse Løtveit er to sporty menn som tok utfordringen om kuskedebut på strak arm! Etter en uheldig galopp på oppløpet for Sherikan og Ken Rune/Lars Vebostad ble det enkel seier til Gamnes Kos med Lasse og Tina Lagesen i vogna. Ken Rune har varslet revansj 🙂

Løp 1 – Mellem Tyr tilhørende Eva-Kristine Bjørnstad og Bjørn Bjørnstad leverte et flott løp og en sterk avslutning til seier og ny banerekord for 3-årige h/v på tiden 1.32,8v, kusk Eva-Kristine Bjørnstad.

Løp 2 – Blue Angel V.S. tilhørende Madelene Wiksten, Sverige, tar sin første seier for året, kusk Ove A. Lindqvist. Gina W., tilhørende Fritz Kristiansen og Ann Seidi Kalvik endte utenfor premierekka, men leverte en sterk prestasjon til tangering av banerekorden for 3-årige hopper som lyder 1.18,6v.

Løp 3, Gerhard Bergs ÆresløpLilla Robert tilhørende JAP Talli, Finland tar sin andre strake seier, kusk Hanna Olofsson. Også her ble det en tangering av banerekord ved Alpha Estate, eid Sverige, som ble nr. 3 på tiden 1.16,5 samme tid som gjeldende banerekord for 4-årige hopper.

Løp 4 – Nordens Lys tilhørende Karina Karlsen og Kenneth Sjøgren vant sikkert sammen med kusk Dag-Sveinung Dalen.

Løp 5, Lars Holtes MinneløpMagic Allybis tilhørende Linda og Lennart Frölander, Sverige, hentet hjem seieren sammen med kusk John Østman.

Løp 6, John Buers MinneløpSpang Kinge tilhørende Stall Soløyli holdt seg til riktig gangart hele veien og leverte et sterkt løp til seier, kusk Dag-Sveinung Dalen.

Løp 7 – Staro Mary Lou tilhørende Bert Petterson, Sverige, er en flott 4-åring som leverer et sterkt løp til seier, kusk Hans Christian Holm.

Løp 8, Ole Bendiksens MinneløpMarciano tilhørende Bert Petterson, Sverige, vinner suverent denne fartsfesten, kusk Dag-Sveinung Dalen.

Løp 9, Egil Trudvangs ÆresløpKor Kosen tilhørende Jack-Ivan og Grethe Mikalsen har ikke vært utenfor trippelen i år, vinner for sjuende gang i sin ellevte start, kusk Hans Christian Holm.

Omsetning V75: kr 10.313.533,-
Totalomsetning: kr 13.596.973,-