Totonor søker Banemester/vaktmester!

Totonor AS har som formål å arbeide aktivt med å legge forholdene til rette for å sikre langsiktig og sunn økonomisk utvikling av travsport i Nord-Norge. Dette søkes oppnådd gjennom målrettet fremme av hestesportens spill. Totonor AS er ansvarlig for alle totalisatorløp som arrangeres i Harstad og Bodø, og reguleres av driftsavtale inngått med Det Norske Travselskap og konsesjon gitt av Norsk Rikstoto. Totonor Eiendom AS eier, drifter og leier ut Harstad Travpark til Totonor AS. Totonor AS leier også Nye Bodø Travbane for å avvikle totalisatorløp.

Vi søker nå etter medarbeider med ansvar for vedlikehold og drift av bane og anlegg med tilhørende bygninger.

 

BANEMESTER/VAKTMESTER 

Stillingen er heltid (100 %). Som banemester/vaktmester vil du få en utfordrende og spennende arbeidshverdag med ansvar for vedlikehold og drift av bane og treningsløyper, løpende vedlikehold av bygg og anlegg samt daglig vedlikehold av maskiner og utstyr.
2019 avvikles det 26 løpsdager som Totonor AS er ansvarlige for, 4 av disse kjøres på Nye Bodø Travbane. Harstad Travpark er under kontinuerlig utvikling og er en arena for mer enn travløp og spill. Som medarbeider vil du inngå i et arbeidsmiljø der du kan være med på utformingen av den videre utviklingen.

 

Vi søker en person som er:

  • Positiv og serviceinnstilt
  • Grundig og strukturert i sitt arbeide – får ting gjort
  • Fleksibel og endringsvillig
  • Strukturert og systematisk
  • En lagspiller men som også jobber godt selvstendig

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning og/eller erfaring som maskinmekaniker
  • Nødvendige sertifikater/førerkort for kjøretøy og maskiner som benyttes i jobben.

 

Finner du dette interessant? Er du rette person til denne stillingen, har du spørsmål eller ønsker mer informasjon – ta kontakt med konstituert daglig leder June Reyes, tlf: 930 88 463.

Søknad og CV sendes til June Reyes: june.reyes@rikstoto.no

 

Søknadsfrist: 06.09.2019

Tiltredelse etter avtale.