Bli med på vårt lag!

Totonor har nå blitt kommisjonær, og inviterer dere til å bli med på vårt lag 🙂

Flere har fått denne SMS´en fra Rikstoto:

Trykk på linken for å godta vår invitasjon. Du blir da en del av vår kontaktliste og vil motta melding når vi har lagt ut nye spill. Når du så senere får melding om at spill er lagt ut kan du bestemme selv om du vil være med på det aktuelle spillelaget ved å kjøpe en andel – eller flere. Enkelt å være med, fantastisk moro å dele spenningen med andre. Har du ikke fått SMS men gjerne vil stå på vår kontaktliste; ta kontakt med Per Jørgensen på tlf: 911 66 053.
Våre andelslag vil settes opp av lokale tippeeksperter men vi vil også benytte oss av kjente gjestetippere.

Andelslag er en populær spillvariant. Da spleiser du med flere spillere og får dermed råd til å vær e med på en langt dyrere kupong som inneholder flere hester. Dette øker vinnersjansene betraktelig.

Det er ofte drømmen om den store gevinsten som får folk til å spille – enten på hester, lottokuler eller fotballkamper, men også vissheten om at overskuddet fra spillvirksomheten kommer samfunnsnyttige formål til gode.

Norsk Rikstoto er den økonomiske motoren i norsk hestesport. Det er spill på hest som gir Norsk Rikstoto inntekter, og hele overskuddet går tilbake til norsk hestesport. Pengene går til blant annet barneidrett, utdanning, avl, forskning, hestevelferd og hest i terapi. Det er inntektene Norsk Rikstoto får fra spillerne som også finansierer størsteparten av summen som deles ut til hesteeierne, men det er likevel spillerne som stikker av med den aller største delen av kaka. Av omsetning på 3,6 milliarder i 2018 ble det betalt ut nesten 2,5 milliarder kroner til spillerne i form av premier som gevinst på hestespill.

Hestesporten har mye spennende i seg både av opplevelser med hesten, konkurransene, spillet, miljøet og menneskene. Det handler om puls!