Løpsdagen 09.11.2019

Kiara Royal og Mia Eggum fra premiekjøringen i Tromsø tidligere i år.

November måned har innledet kaldere enn det som har vært normalen de senere år. Lørdag kveld var det ned mot 20 blå grader her på travparken.

Løpsdagen ble innledet med et nokså fyldig montéfelt og her ble det en herlig dobbel til Trine og Frode Hansen. 58 hester fordelt på 6 løp gjorde at det ikke ble V65-spill til Harstad denne gang og V5 og DD var dermed hovedproduktene på spillsiden. Største overraskelsen for spillerne kom i det siste løpet og ga 27,08 i vinnerodds.

Vi tar en kort oppsummering av lørdagens vinnere.

Ponniløp: Tauruss vinner for andre gang på rad og Ruben Hvitsten tar sin aller første seier i sin tredje start. Gratulerer!

Løp 1 – Little Red Corvette tilhørende Trine og Frode Hansen var ute i montédebut, det gikk aldeles strålende og årets 9. seier er et faktum, rytter Erica Guldhag.

Løp 2 – Sjø Bris tilhørende Heidi Gylseth og Charles Evertsen gjorde som sist og vant sammen med kusk Sigmund Jakobsen.

Løp 3 – Kringlers Viktor tilhørende Elin Anita og Eva Aasvang har ikke vunnet løp i Harstad siden november 2018, etter to seire i Sverige tidligere i år er han nå tilbake som vinner på hjemmebanen også, kusk Tina Lagesen.

Løp 4 – Perfect King tilhørende Hanne Næss og Odd Geir Olsen imponerte oss alle med overlegen seier i dette langløpet, kusk Hans Christian Holm.

Løp 5 – Villdensky tilhørende Marianne og Mads Leivseth tar årets syvende seier, kusk Mats Gunnar Ringberg.

Løp 6 – Kiara Royal tilhørende Mia Sandnes Eggum vant et løp i mars, siden har det vært noe variabelt, nå ble det seier med eier Mia i sulkyen.

Totalomsetning: kr 930.452,-