Vant tur til Prix d´Amerique 2020!

Anna Jørgensen ble i dag trukket ut som heldig vinner av reise for 2 personer til Paris januar 2020.

Prix d´Amerique feirer 100 år i 2020, dette blir litt av en opplevelse!

Alle hester som startet 15 ganger eller mer i totoløp i Nord-Norge gjennom 2019 var med i trekningen der premien tilfaller eier/leier ved konkurransens slutt.

Følgende hester var med i trekningen: Billy Kravall, Choco Fan AM, Gardin Trappa, Gomnes Birk, Grøtte Odin, Juliano Extreme, Komnes Kristin, Kor Kosen, Nordby Viktor, Reventon, Sjøvoll Anna, Soleina, Særheims Lona, Valcyrie Simoni, Valle Trym, Villdensky, Å. Duheiterabalder, Å. Gnisten.

Premien leveres av Berg-Hansen i samarbeid med Totonor AS. Vi dro ned til Nina hos Berg – Hansen, Harstad som stod for trekningen. Vi gratulerer Anna med premien og insisterer på fyldig reisebrev når den tid kommer 🙂

Trekningen ser du her: