Permitteringer

Permitteringer også innen travsporten.

Fra og med i dag, fredag 20. mars, er blant annet alle forbundssekretærer i landet permittert. Dette innebærer at det ikke er tilgjengelige administrative ressurser for travlagene i tiden fremover. Denne pressemeldingen fra DNT beskriver situasjonen nærmere: http://www.travsport.no/Nyhetsarkiv/2020/Mars/22-ansatte-permitteres-i-DNT-og-NT/

Når det gjelder Totonor AS vil de ansatte være delvis permittert fra og med mandag 23. mars og aktivitetsnivået i selskapet vil være på et minimumsnivå fremover. Det vil blant annet si at banemester/vaktmester tar seg av brøyting/strøing og de aller mest nødvendige oppgaver. For de aktive vil de fortsatt få oppdatert treningslister og lignende ved å ta kontakt med administrasjonen, slik som det fungerer i dag. Får du ikke svar på telefon så send gjerne mail eller sms så tar vi kontakt.

Starks det skulle bli endringer i situasjonen vil det legges ut informasjon.