Vi tror på våren!

Det jobbes med å klargjøre sommerbane.

Baneovalen har i lengre tid vært stengt, hovedsakelig pga utfordrende værforhold men også på grunn av den situasjonen vi nå befinner oss i der det gjelder å holde driftskostnader så lave som mulig. I perioden som banen har vært stengt har det vært mulig med «naturlig» overgang fra vinterbane til sommerbane og isen har nå smeltet. Vi har i dag fått inn gravemaskin som skyver snøen bort fra banens ytterkanter slik at smeltevannet ikke renner inn og legger seg i banen. I løpet av de nærmeste dagene vil banen bli åpnet for trening igjen.

Denne vinteren har vært utfordrende på mange måter, ikke minst på grunn av store snømengder. I dag har sola kommet innom travparken og bringer med seg varmegrader, det liker vi 🙂

Nå venter vi i spenning på å høre om travløpene kan starte opp igjen her i Norge innen kort tid!

Banen gjøres klar for trening.

Mye snø i hesteringen og oppkjøringen til banen som Martin nå vil få fjernet.