Oppstart travløp

Torsdag 16. april ble det meddelt positive tilbakemeldinger fra Helsedirektoratet og det er nå klart for oppstart travløp her i landet igjen. Denne meldingen ble publisert fra Det Norske Travselskap: Positivt svar fra Helsedirektoratet

Jarlsberg Travbane har fått grønt lys fra Tønsberg Kommune og er første bane ut etter pausen med totalisatorløp. I henhold til terminliste har vi her nord kjøredag lørdag 2. mai og det er aktuell dato for oppstart hos oss. Vi har god kommunikasjon med Harstad Kommune og avventer snarlig avklaring i forhold til lokal godkjenning.

Proposisjoner, tidspunkt for oppstart osv publiseres straks dette er klart. Når vi nå kommer i gang igjen er det viktig at vi alle sammen følger de rutiner og retningslinjer som til enhver tid er gjeldende. Vi gleder oss stort over at løpene nå kommer i gang igjen 🙂