Klare for løpsdag

Harstad Travpark i dag, oppholdsvær og noen varmegrader.

Søndag 19. april var det oppstart av totalisatorløp i Norge igjen, under strenge smittevernstiltak. Fredag 1. mai er vi klare på Harstad Travpark etter at vi i dag har fått klarsignal fra Harstad Kommune. Godkjennelsen forutsetter at gjennomføring av løpsdager skjer i henhold til de retningslinjer som er lagt til grunn og at fokus på redusert kontakt og smittevern holdes høyt!

Retningslinjer, smittevern på travbanen og krav om egenerklæring er publisert i flere mediaer og er nok kjent for de fleste innen miljøet. Løpsdagene vil gjennomføres uten publikum og fellesområder innendørs vil være stengt!

Det er kjempeviktig at vi nå alle følger de retningslinjer og tiltak som til enhver tid gjelder, både når det gjelder tiltak spesielt for sporten vår og rådene fra Helsedirektoratet.

Dere som skal delta på løpsdagen 1. mai vil få tilsendt nødvendig informasjon samt skjema for egenerklæring som alle må signere for å slippe inn i hesteringen.

Innmelding er allerede fredag 24. april, løpene er klare i løpsdagskalenderen på Travsport.no.

SMITTEVERN-PA-TRAVBANEN