Løpsdagen 01.05.2020

Første løpsdag etter pause ble gjennomført fredag 1. mai. (Foto: Martha S. Dalsbø)

Endelig er travløpene i gang igjen 🙂 Fredag 1. mai ble det avholdt løpsdag under strenge smittevernregler. Takk til alle utøvere, funksjonærer og øvrige som var til stede på travparken for å få avviklet arrangementet og takk til alle dere som holdt dere hjemme- tross iver og lengsel etter å oppleve travsporten live igjen! Dere bidro alle til at løpsdagen ble en realitet.

Det ble levert en rekke gode prestasjoner i banen. Blant de 65 hestene som startet ble det satt 16 nye personlige rekorder. Gardin Trappa tangerte banerekorden til Vinnelykka (fra 2012) da hun ble nr 3 i sitt løp på tiden 1.25,3. Det har vært trent godt rundt omkring i pausen som har vært. Ekstra hyggelig var det også å se en rekke nye hester til start. Benytter også anledningen til å skryte av vår banemester Martin. Det har vært en tøff vinter her nord med enorme snømengder og all slags tenkelig og utenkelig vær, men Martin han sørget for at det ble topp forhold å kjøre travløp på!

Vi tar en kort gjennomgang av fredagens vinnere:

Prøveløp: Havanna Bar O.S., Sjøvoll Anna, Mariana Plane, Moneybank L. og Mellem Blix leverte alle godkjente prøveløp.

Løp 1 – Tanic Plane tilhørende Trond Myhre er en flott 4-åring som tok en enkel seier sammen med kusk Stian Pettersen.

Løp 2 – Mellem Stjerne tilhørende Tone Pettersen og Børre Ertzaas er også en flott 4-åring som vant overlegent i sin debut, kusk Stian Pettersen.

Løp 3 – Netanica tok sin tredje strake seier sammen med eier, trener og kusk Stian Pettersen.

Løp 4 – Willodin tilhørende Julianne Carlsen har holdt formen gjennom pausen og vant sammen med kusk Tom-Christer Nygård.

Løp 5 – Filippa B.R. tilhørende Børre Knutsen tok seg til tet og slapp senere ingen forbi, sikker seier sammen med kusk Yvonne Rydningen.

Løp 6 – Lille Jim tilhørende Mariann Trudvang gjorde sin andre start her nord og til sikker seier, kusk Louise Trudvang.

Totalomsetning: kr 2.643.048,-