Trenerens første seier!

Karl Wiggo Vangen og Bless You hadde tatt turen fra Andenes til Bodø Travbane sist søndag. Karl Wiggo er ny i travsporten og Bless You kom i hans trening september 2019. Den danskfødte hoppa hadde startet 10 løp her nord før seiersløpet i Bodø, for øvrig hennes første seier på nesten 2 år. Stian Pettersen var stødig tømmefører.

Karl Wiggo er ny i travsporten men er ikke ukjent med hest. Han har drevet med Nordlandshest er periode og tenkte etter hvert å anskaffe seg en noe større hest. Da kunne han godt tenkt seg en Døl. Vangen er sambygding med Gro Sjåvoll, som vi kjenner godt til i travsporten. Gro fikk Karl Wiggo inn på tanken om å heller kjøpe seg en traver. Det angrer han ikke på! Travhesten kan mye mer enn å springe fort i travløp. Bless You går i variert trening hjemme og er en trivelig hoppe å holde på med.

Vi gratulerer med seieren og ønsker lykke til videre 🙂