Moderne hestebiler

Siden 1938 har Kingsrød fraktet gods på Norske og Europeiske veier med presisjon og pålitelighet. Det er i dag over 40 år siden Roy Kingsrød solgte den første hestetransporten og i dag er denne delen av virksomheten organisert gjennom Kingsrød Trading. Kingsrød Trading er den ledende leverandøren av hestebiler i Norge og Sverige med en omsetning på rundt 250 millioner kroner årlig. Gjennom over 40 år med salg av hestebiler har Kingsrød bygd opp solid erfaring, både i forhold til produkt, kompetanse og ettermarked. Virksomheten er tuftet på pålitelighet, nøyaktighet og et personlig og svært høyt servicenivå.

Salg/service hestebiler Nord-Norge:
Leif Erik Kleivbakk er til stede i hesteringen under løpsdagen 1. august. Kom innom for en hyggelig «bilprat» samtidig som du får mulighet å se nærmere på aktuell hestebil. Leif Erik treffes på tlf: 404 83 493.

Kingsrød Trading støtter travsporten og er en av våre viktige bidragsytere til årets V75.