Takk til dere alle!

Årets V75-omgang er over og vi har så vidt begynt å komme til hektene igjen 🙂 For en dag det ble! Resultater i banen blir behørig dokumentert og delt over sosiale media. Hva er vel herligere enn å se lykkelige mennesker som elsker sporten vår og som har oppnådd sitt mål og sin drøm. Det vi også skal huske på er at det ble levert en rekke sterke prestasjoner uten at en nødvendigvis topper resultatlisten. Det er heller ikke alltid målet er å vinne men å kunne få en bekreftelse på at de valg en har gjort og det en har jobbet med gir ønsket resultat.

Vi skal ikke ta en gjennomgang av vinnere her, det er behørig dokumentert allerede 🙂 Men vi skal se på prestasjoner og litt tallfakta for øvrig.

Lørdag var det starterklært 130 hest til 10 løp. Det ble satt 31 personlig rekorder og vi fikk 2 nye banerekorder. Løp 2, nr 4 Whysofancy ble nr 3 på tiden 1.16,2 som er ny banerekord for 4-årige hp voltestart. Whysofancy eies og trenes av Ane Sveinsdatter Sæbbe. Løp 7, nr 11 Ville Lille Faksen ble også nr 3 i sitt løp på tiden 1.27,3 som er ny banerekord for 4-årige h/v voltestart. Ville Lille Faksen eies og trenes av Henriette Mikkelsen og Rune Ervik, Henriette er også oppdretter. Vi gratulerer!

Av de 130 hestene som ble starterklært var det 25 hester som kom tilreisende fra utenfor landsdelen.
5 hester startet for første gang for sine nye eiere her nord.
24 hester er oppdrettet og trent i Nord-Norge.

Ser vi på historien for V75 og antall løp og hest er det slik:
2015; utskrevet 11 løp – 144 starterklærte
2016; utskrevet 11 løp – 136 starterklærte
2017; utskrevet 10 løp, ble kjørt 11 løp – 143 starterklærte
2018; ikke kjørt V75
2019; utskrevet 9 løp – 118 starterklærte
2020; utskrevet 9 løp, ble kjørt 10 – 130 starterklærte

I forkant av lørdagens V75 hadde vi i år som i fjor stand på Sjøkanten Senter for promotering av banen vår, stevnet vårt og Norsk Rikstoto. Masse hyggelige folk var innom og vi har gjennom dette arbeidet også registrert nærmere 200 nye kunder til Rikstoto. Denne gang inviterte vi 4 av de nye kundene til lørdagens stevne der de også fikk servert deilig grilltallerken. Det var 4 fornøyde personer som fikk overvære løpene og kjenne på den gode stemningen og de flotte opplevelsene.

Totonor har en liten stab, det vil si 2 fast ansatte, og uten alle dere som stiller opp ved ulike anledninger ville det ikke blitt det samme.
Takk til dere alle og takk til vår trofaste stab av funksjonærer og ikke minst takk til den flotte dugnadsgjengen som i regi av Harstad og Oppland Travlag sørget for at stallen som ble blåst til pinneved tidligere i år, lørdag stod ferdig til bruk for utøverne. Litt av en jobb dere har gjort!

Vi er allerede i gang med planleggingen av V75 2021 på Harstad Travpark!