Løpsdagen 27.02.2021

Tanic Plane og Tina Lagesen (Foto: Matha Susann Dalhaug)

Sportslig sett kan vi dra frem Tina Lagesen som dagens kvinne her på travparken med 3 kuskeseire, Trond Myhre ble dagens mann med 2 herlige oppdretter-eier-trenerseire. Dagens mann var definitivt også banemester Martin-Andre Kristiansen. Vinteren er langt fra ferdig her nord og vi var ganske så sikker på at det kunne kjøres på isbane en eller to løpsdager til. Slik ble det ikke. Varmegrader, regn og vind tæret voldsomt på isen. Dagen før løpsdag var det full aktivitet med å få fjernet det som var av is på baneovalen, få dette kjørt bort for så å starte jobben med å sikre gode baneforhold for utøverne. Ingen enkel oppgave, men Martin løste den sammen med gode medhjelpere.

Vi tar en kort gjennomgang av lørdagens vinnere:

Aller først gratulerer vi Jack Lothe, Helene Sofie Jensen og Ida Jeanette Pedersen med nå 2 godkjente prøveløp for kjørelisens og Leah Jacobsen med godkjente prøveløp for kjøre- og montélisens!

Løp 1 – Valle Trym tilhørende Geir-Arne Ellefsen har startet montéløp 12 ganger og aldri blitt dårligere enn nr 2 de ganger han ikke har galoppert seg bort (4), sammen med rytter Linda Kristiansen ble det nok en seier.

Løp 2 – Juliano Extreme tilhørende Lena Mari Berg har ikke vunnet løp siden oktober 2019, årets første seier er nå et faktum, kusk Mats Gunnar Ringberg.

Løp 3 – Askehaug Kongen tilhørende Børre Knutsen og Yvonne Rydningen vant forrige gang i juni 2018, nå ble det en sikker seier sammen med kusk Yvonne.

Løp 4 – Tanic Plane tilhørende Trond Myhre tar sin tredje strake seier sammen med kusk Tina Lagesen.

Løp 5 – Florican Plane tilhørende Trond Myhre var tidlig i tet og tok en suveren seier i sin årsdebut, kusk Tina Lagesen.

Løp 6 – Uberg Odin tilhørende Lill og Asle Pettersen tok en sikker seier og bidro dermed til ekte hattrick for kusk Tina Lagesen.

Totalomsetningen ble gode kr 3.568.521,-