Program lørdag 27. mars

Her finner du lørdagens program: HT_20210327_04
Forsiden viser superduoen Tanic Plane og Tina Lagesen med 3 seire på 3 starter sammen i år. Ny mulighet lørdag. (Foto: Martha Susann Dalhaug)
Tina Lagesen har tatt godt grep om kuskestatistikken så langt i år med 6 seire på 12 starter. Strålende resultater av B-treneren som har tilhold her på travparken. Tina er kjent for å være en som hjelper godt til med tips og råd til andre, stiller gjerne opp på prøvekjøring for å tilpasse balanse og utstyr til hesten. Tina er en ressurs for ungdommene tilrettelegger gjerne for at de skal trives og utvikle seg i sporten. En svært god representant for travsporten 🙂

Første løp starter kl 19.10, et spennende monteløp med flere av våre beste kaldblods.

Hoppeserie for kaldblods og varmblods er tilbake i år. Løp 3 er første kvalifisering El Diablo B.R./Holtan Gårds hoppeserie.

EL DIABLO B.R.

El Diablo B.R. er en av de mest kapable og stammesterke hingstene i landet med Muscle Hill som far og Eliteavlshoppen Fiery Chip som mor.

El Diablo B.R. debuterte som toåring i USA. Året etter vant han to av seks starter som 3.åring. Han innleder sesongen i USA før han kom til Norge der han kvalifiserte seg til finalen i Norsk Travkriterium med flere lengder seier i forsøket, km.tid 1.15,0. Dessverre endte det med galopp i finalen. Det ble 15 starter og ti seirer som fireåring. Det ble seier både i kvalifisering og finale Norsk Travderby samt andreplass Jarlsberg Grand Prix. El Diablo B.R. har passert 2 millioner kroner innkjørt. Rekorden 1.11,1 ble satt som treåring på Meadowlands, USA.

Det er litt av en søskenflokk El Diablo B.R. er en del av:

Angelina B.R. kr 1.351.362 etter Angus Hall
Beverly B.R. kr 871.085 etter Donato Hanover
El Diablo B.R. kr 2.008.743 etter Muscle Hill
Ghazi B.R. kr 2.323.601 etter Cantab Hall
Hillary B.R. kr 3.887.236 etter Muscle Hill

El Diablo B.R. har sin første årgang til start i 2021. 1. januar startet Mighty Boy på Jarlsberg og det en ble relativt enkel seier i debuten for den ferske 3-åringen.

El Diablo B.R. var Norges mest benyttede hingst i 2020, og han står på Holtan Gård.
Holtan er en moderne avlsstasjon for travhester i Stokke i Vestfold som har vært i drift siden 2000. Der tilbys hoppeeiere bedekning av sine hopper fra et stort utvalg av topp travhingster av begge raser. Nærmere informasjon på hjemmeside: www.holtangaard.com

Du kan også følge El Diablo B.R. på hans facebookside 😊