Milliongaranti V65

Mandag 3. mai startet en kampanjeperiode med Milliongaranti i norsk V65. En alenevinner med 6 rette i V65 vil utløse en utbetaling på minimum 1 000 000 kroner

Lørdag 8. mai er det V65 på Harstad Travpark og du kan spille sammen med oss: https://www.rikstoto.no/Ekspert/94033/Spill

Regler for Milliongaranti til alenevinner i norsk V65

Milliongarantien vil gjelde for V65 omganger på norsk bane med unntak av omganger som defineres som Internasjonal V65.

Alenevinner defineres etter samme prinsipper som i V75 hvor alenevinner med 7 rette utløser jokerpotten. Med alenevinner i V65 menes at man har den eneste i bongen med 6 rette i spilleomgangen. Man vinner da hele førstepremiepotten alene og utløser dermed Milliongarantien.

I praksis innebærer V65 Milliongaranti at Norsk Rikstoto vil legge til gjenstående beløp slik at utbetalingen blir 1 000 000 kroner for 6 rette i norske V65 omganger hvor en bong er alene om å inneholde 6 rette.

I V65 omganger hvor utbetalingen for 6 rette overstiger 1 million kroner vil dette beløpet utbetales i stedet (for eksempel omganger med Jackpot).

Kampanjeperioden med Milliongaranti i V65 varer i utgangspunktet fra 3.mai og ut mai måned eller fram til at Milliongarantien har blitt utløst ved to tilfeller. Norsk Rikstoto har uansett rett til å forlenge og/eller avbryte tiltaket før periodens utløp.

Milliongarantien gjelder kun spill levert gjennom Norsk Rikstotos kanaler og inkluderer ikke spill levert via internasjonale partnere.