Tina i 100!

Vi gratulerer Tina Lagesen som sist løpsdag passerte 100 seire!

Seier nummer 100 kom med hesten Eiklill, som eies av Jan Harald og Ellen Johansen.

Tina har hatt lisens siden 2008 og har kjørt og ridd løp på en rekke baner både i Norge og i Sverige.

Første seier kom i et monteløp 29. august 2010 på Harstad Travpark med hesten Lucky Quick. Øvrige baner Tina har vunnet løp: Bjerke, Boden, Bodø, Jarlsberg, Lofoten, Olsborg, Skellefteå og Tromsø. 12 av seirene har kommet i regional premiekjøring.

Seier nummer 50 var med hesten Kringlers Viktor, som eies av Elin Anita og Eva Aasvang. Kringlers Viktor er hesten Tina har vunnet flest løp sammen med, 13 seire har det så langt blitt på denne ekvipasjen. Vi ser dem nok snart igjen.

Målet om 100 seire før fylte 30 år er nå i boks. Tror ikke vi ta helt feil om at neste mål er å holde seg på toppen av kuskestatistikken. Tina leder landsstatistikk for kusker med amatørlisens. 13 seire så langt i år er 4 flere enn Thomas Mjøen, Leangen og Lars Raaum, Biri som følger på de neste plassene. Her hjemme er det Mats Gunnar Ringberg som er nærmest med 6 seire.

Tina Lagesen Norgesmester for damer 2019