Ledig stilling Rikstotoklinikken Bjerke AS

Rikstotoklinikken Bjerke AS (RKB) er et av landets største og ledende hestehospitaler og tilbyr alle typer veterinærundersøkelser som blant annet endoskopi, gastroskopi, kirurgisk laser, ultralyd og digital røntgen. Vi har også en egen kirurgisk avdeling, MRI og tredemølle.

Hospitalet har oppstalling til 26 hester og 24 timers vaktordning for akutte kasus.

I tillegg til klinikken har vi en ambulatorisk virksomhet i Oslo og Omegn.

Rikstotoklinikken Bjerke AS er heleid av Stiftelsen Norsk Rikstoto. Rikstotoklinikken skal styrke hestevelferden, og virksomheten skal utvikles til å bli et sentralt redskap for å bygge kompetanse innen veterinærtjenester på hest i Norge.

 

Rikstotoklinikken Bjerke AS søker assistent/dyrepleier i 100% stilling som stallansvarlig.

Vi søker etter en effektiv og ansvarsbevisst person som har et godt lag både med hester og mennesker, lett å samarbeide med, serviceinnstilt og som vil utvikle seg innen faget. Erfaring med stallarbeid og/eller klinikkarbeid er en stor fordel.

Vi kan tilby fast stilling med lønn etter avtale i et spennende, trivelig og til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi kan tilby god pensjonsordning. Det vil være varierte arbeidsoppgaver med hovedansvar for oppfølging av oppstallede pasienter inkl. medisinering, bandasjeskift, sårstell, kolikksjekker, journalføring m.m, samt generelt stallarbeid som foring og rengjøring.

Ved ledig tid assistere veterinærene ved både kliniske undersøkelser, operasjoner, MR og røntgen. Stillingen inngår i vaktturnus i ukedager og helger etter oppsatt turnus.

Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Spørsmål vedr stillingen kan rettes til Gro Rognerud tlf: 22 95 60 10 eller 915 75 369

Skriftlig søknad med CV sendes på e-mail til gro.rognerud@rikstoto.no.

Søknadsfrist 07.07.21. Intervjuer gjøres fortløpende.

Se også vår nettside www.bjerkedyrehospital.no eller vår facebook side Rikstotoklinikken Bjerke for mer informasjon om bedriften