Rekordras!

Årets høydepunkt er kommet vel i mål og det har vært en fryd å se alle flotte bilder og reportasjer i etterkant om hester og folk som var på Harstad Travpark V75-dagen. Lørdag ble en rekorddag, bokstavelig talt, for mange hester. Hele 41 personlige rekorder ble satt og ikke mindre enn 4 banerekorder!

De nye banerekordene:
Ponniløp – Thorwald senket sin banerekord fra mai i år, eldre h/v kat B, voltestart. Ny rekord lyder 1.50,9. Kusk, eier og trener er Sofia Mari Andersen.

Lars Holtes Minneløp – Limerence imponerte stort til tredjeplass og banerekord for 3-årige h/v, autostart. Rekorden fra 2010 hadde E.M. Hercules med tiden 1.15,9. Limerence slo til med tiden 1.13,9 som også er raskeste 3-åring i landet på mellomdistanse. Kusk, eier, oppdretter og trener er Stian Pettersen.
Deli ble nr 5 i løpet og satte ny banerekord for 4-årige hopper med tiden 1.14,2. Hoppa er eid av Bert Pettersson og trent av Gabriella Laestander, Sverige. Vivian Cirkus hadde rekorden fra 2015 på 1.14,5.

Ole Bendiksens Minneløp – Ava dro unna i tet store deler av løpet, endte på 6. plass med tiden 1.12,4 som er ny banerekord for eldre hopper. Kusk og trener Hanna Olofsson, Sverige er også medeier og oppdretter. Glad Hall T. hadde rekorden fra 2015 på tiden 1.13,5.
Dette løpet vant 9-årige Elite B.R. forbedret sin personlige rekord til 1.11,3 som er nære gjeldende banerekord på 1.11,2.