Finale El Diablo B.R. hoppeserie

Lørdag er det klart for finale i El Diablo B.R./Holtan Gård Hoppeserie 2021.

EL DIABLO B.R.

El Diablo B.R. er en av de mest kapable og stammesterke hingstene i landet med Muscle Hill som far og Eliteavlshoppen Fiery Chip som mor.

El Diablo B.R. debuterte som toåring i USA. Året etter vant han to av seks starter som 3.åring. Han innleder sesongen i USA før han kom til Norge der han kvalifiserte seg til finalen i Norsk Travkriterium med flere lengder seier i forsøket, km.tid 1.15,0. Dessverre endte det med galopp i finalen. Det ble 15 starter og ti seirer som fireåring. Det ble seier både i kvalifisering og finale Norsk Travderby samt andreplass Jarlsberg Grand Prix. El Diablo B.R. har passert 2 millioner kroner innkjørt. Rekorden 1.11,1 ble satt som treåring på Meadowlands, USA.

Det er litt av en søskenflokk El Diablo B.R. er en del av:

Angelina B.R. kr 1.351.362 etter Angus Hall
Beverly B.R. kr 871.085 etter Donato Hanover
El Diablo B.R. kr 2.008.743 etter Muscle Hill
Ghazi B.R. kr 2.323.601 etter Cantab Hall
Hillary B.R. kr 3.887.236 etter Muscle Hill

El Diablo B.R. har sin første årgang til start i 2021. 1. januar startet Mighty Boy på Jarlsberg og det en ble relativt enkel seier i debuten for den ferske 3-åringen. I. D. Exceptional tok seg av Norsk Travkriterium og El Diablo B.R. har dermed en klassisk vinner allerede i sin første årgang.

El Diablo B.R. var Norges mest benyttede hingst i 2020, og han står på Holtan Gård. Holtan er en moderne avlsstasjon for travhester i Stokke i Vestfold som har vært i drift siden 2000. Der tilbys hoppeeiere bedekning av sine hopper fra et stort utvalg av topp travhingster av begge raser. Nærmere informasjon på hjemmeside: www.holtangaard.com

Du kan følge El Diablo B.R. på hans egen facebookside: facebook.com/eldiablobr  😊

Tidligere vinnere varmblods
2014 Totonor hoppeserie – Tender Pilgrim, Finland
2015 Totonor hoppeserie – Hot Mama
2016 Totonor Hoppeserie – Hot Mama
2017 Totonor hoppeserie – Borups Nice, Finland
2018, 2019 og 2020 ble det ikke kjørt hoppeserie
2021 El Diablo B.R./Holtan Gård hoppeserie – ???

Vi er stolte og takknemlige over å ha El Diablo B.R/Holtan Gård med på laget!

Følgende hopper har deltatt i kvalifiseringene: Acers Fantasy, Bless You, Europa, Fam B.R., Filippa B.R., Girl Power, Ixelle Bolets, Lonely Lilly, Mims Little Magic, Netanica, Super Track, T.M. Black Widow.