Hestene fra nord markerer seg i Sverige 😊

4 hester fra Nord-Norge stilte til start i Boden i kveld. Først ute var Stjerne Kompis med kusk Tina Lagesen og med en superspurt via fjerdespor klarte Stjerne Kompis og sette mulen først over müllinjen. Ny rekord ble det ogsü med km.tiden 1.30,9. Gratulerer til eier og trener Terje Jenssen!

Tina Lagesen satte seg senere opp bak Mietor og sikret en flott andreplass for vallaken tilhørende Eirin Stenmark og Einar Johansen. Gratulerer!

Lena Mari Berg hadde med seg Louisiana og Classic Sun. Begge hestene jaktet sin fjerde strake seier. Først ute var Louisiana som aldri fikk prøvd seg og det endte med DG. Classic Sun kom inn til en sterk andreplass. Gratulerer!

Mandag 16. mai hadde Sjøvoll Julius og Ville Lille Faksen tatt turen til Skellefteü. Sjøvoll Julius var i første rekke inn pü oppløpet, men dessverre kom galoppen og det endte med DG for vallaken til Erlend Mikalsen. Samme løp kom Ville Lille Faksen inn til en flott femteplass. Gratulerer til Henriette Mikkelsen og Rune Ervik!