Totonor Høstserie

September og oktober har det vært kjørt kvalifiseringsløp i årets Høstserie ved Harstad Travpark. Nå nærmer det seg finaledato som er 19. november. Alle finalene går med kr 35 000 i førstepremie.

Høstserien er en satsing fra Totonor der vi selv bidrar med ekstra premiepenger til finalene. Det er fantastisk å se at Høstserien har blitt så godt mottatt blant eiere/trenere. På tre løpsdager med kvalifiseringer, fordelt på tre klasser, er det 40 kaldblods og 47 varmblods som har deltatt. Nå gleder vi oss til finalene 😊

Gjennom kvalifiseringsløpene i høstserien er det være hester som har deltatt i ulike klasser. Man kan da være i en situasjon der man kvaler inn hest(er) til finaler i flere klasser. Man beholder da sin rett til finaleplass i den laveste klassen man har kvalet inn til.

Hvilke regler gjelder for finalene i høstserien?

Det er ikke startplikt til finalene selv om man har kvalifisert seg, derimot må alle kvalifiserte hester meldes «aktivt» til finalene om man ønsker å starte i disse.  Dersom kvalifiserte hester ikke meldes til finalen, vil den videre poengstillingen i den enkelte klasse avgjøre hvem som deretter/da får tilbud om/har rett til å delta i finaleløpene.

Om hester har lik sammenlagtpoengsum etter kvalifiseringsløpene, rangeres hest som har deltatt i flest kvalifiseringsløp først. Deretter skiller man på beste enkeltplassering.

Ved helt like enkeltplasseringer avgjør siste dato for beste enkeltplassering. Om man fortsatt ikke kan skille hestene fra hverandre, avgjør startpoeng.

Innmelding tirsdag 15. november.

Poengstilling før finalene finner du her:Høstserien 2022 – Harstad,før finaler