Kvalifisering til P.A.E. Minneløp

Mats Gunnar Ringberg, Ville Lille Faksen og Henriette Mikkelsen.

Lørdag 6. mai kjøres kvalifisering TIL PER ARNE ENHOLMS MINNELØP (KVAL 3 AV 10). Løpet er for kaldblodshester, sportrapp/poeng for 3-15-årige høyest 425.000 kr. 2040 m autostart. Premier: 18.000-9.000-6.000-4.500-3.500-(3.000) kr. Hestene starter i poengrekkefølge. Laveste poeng i spor 1, videre fordeling: 2,3,4,5,6,9,10,7,8,11,12. Sportildeling etter starterklæring.

Seirende kusk er kvalifisert til finalen av PER ARNE ENHOLMS MINNELØP på Bjerke lørdag 9. september. Seiersdekken til seirende hest samt gavepremier til eier og kusk.

REGLER: Kvalifiseringsløpene er åpne for alle kusker med amatør/rekrutt-lisens som innen innmeldingsfristen til det gjeldende kvalifiseringsløp, har betalt medlemsavgift for 2023 i NTAF. Kvalifiseringsløpene blir kjørt i perioden april – august. Seirende kusker i de ulike kvalifiseringsløpene kan ikke delta i flere kvalifiseringsløp. Ved dødt løp blir det foretatt loddtrekning om hvilken kusk som er direkte kvalifisert til finaleløpet.

Følgende kusker tilknyttet Harstad Travpark kan delta i kvalifiseringen:

Ane B. Salen Johnsen
Eva-Kristine Eriksen Bjørnstad
Katarina Brorsgård
Lars Vebostad
Lilly Sandberg
Linda Kristiansen
Lisa Johannessen
Liss-Karin Sandvik
Marlen Øvergård
Marlene Arnesen
Mats Gunnar Ringberg
Mia Eggum Storå
Miriam Johannesen
Sigmund Jakobsen
Silje Kristin Eilertsen
Sven Sturla Knudsen
Tina Lagesen Henriksen

Seier i kvalifiseringen på Harstad Travpark i 2022 førte Mats Gunnar Ringberg til en uforglemmelig opplevelse da han fikk kjøre løp på selveste Vincennes, Paris, under Prix de Amerique helgen i januar.