Bjerke Dyrehospital AS søker assistent/dyrepleier i 100% stilling

Bjerke Dyrehospital AS er et av landets største og ledende hestehospitaler og tilbyr alle typer veterinærundersøkelser som blant annet endoskopi, gastroskopi, kirurgisk laser, ultralyd og digital røntgen. Vi har også en egen kirurgisk avdeling, MRI og tredemølle.
Hospitalet har oppstalling til 26 hester og 24 timers vaktordning for akutte kasus.
I tillegge til klinikken har vi en ambulatorisk virksomhet i Oslo og Omegn.
Bjerke Dyrehospital AS er eiet av Det Norske Travselskap og Norsk Galopp. Klinikken skal bidra til å styrke hestevelferden, og virksomheten er et sentralt redskap for å bygge kompetanse innen veterinærtjenester på hest i Norge.

 

Bjerke Dyrehospital AS søker assistent/dyrepleier i 100% stilling.

Vi søker etter en effektiv og ansvarsbevisst person som har et godt lag både med hester og mennesker, lett å samarbeide med, serviceinnstilt og som vil utvikle seg innen faget. Erfaring med stallarbeid og/eller klinikkarbeid er en stor fordel.

Vi kan tilby fast stilling med lønn etter avtale i et spennende, trivelig og til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi kan tilby god pensjonsordning. Det vil være varierte arbeidsoppgaver som f.eks stallarbeid, bistå ved kliniske undersøkelser, operasjoner og røntgen. Stillingen inngår i vaktturnus i ukedager og helger.

Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Spørsmål vedr stillingen kan rettes til Gro Rognerud tlf: 22 95 60 10 eller 915 75 369

Skriftlig søknad med CV sendes på e-mail til gro.rognerud@rikstoto.no.

Søknadsfrist 01.10.23. Intervjuer gjøres fortløpende.

Se også vår nettside www.bjerkedyrehospital.no eller vår facebook side for mer informasjon om bedriften.