Vurderinger fra Mats

Mats Gunnar Ringberg har gjort vurderinger av samtlige løp også denne gang. Spennende løpsdag på Harstad Travpark lørdag kveld med blant annet flotte finaler i TOTONOR HØSTSERIE 😃

Løp 1: åpent løp med flere usikre dog med kapasitet til å kunne vinne. 1 Helt Vill har kapasitet til å lede hele veien om han holder seg i trav, 7 Aila Sol er jevn å flink å virker også til å være nokså travsikker, kjemper i toppen denne gangen også. 3 Hedly viste i prøveløpet sist at han kan flytte beina, har vist fik utvikling i det siste å kan kjempe i toppen med lignende innsats som i prøveløpet. 9 Thors Athene har jeg varslet for tidligere, gjør det samme igjen, føler den har kapasitet til å kjempe i toppen, ihvertfall aktuell for trippelspillere.

Løp 2: 3 Thai Apollo var enorm sist, leder lenge, 4 Newton Tooma er jevn og flink, står bedre til nå enn de siste løpene, rask ut, kjemper i toppen. 9 Grand Commander er på tur opp og må ikke glemmes, gjorde ett bra løp sist mot grunnlaget opp kontra dette grunnlaget. 10 Kasper T.T. kan også være aktuell, avsluttet bra sist og er tydelig på tur opp i form.

Løp 3: 7 Kringlers Viktor blir mitt bankerforslag, har ingen enkel oppgave med 20 meter på sprint, men har har en enorm fart i beina og runder mange siste 500, vunnet lignende oppgaver flere ganger i år.

Løp 4: 7 Tverdals Kongen går jevnt og bra, kjemper i toppen. 8 Evander har enorm fart i beina, dårlig spor, farlig med løp i rygg. 6 Sistemann Ø.K. har kapasitet til å kjempe i toppen, kan ødelegge for seg selv med galopp, uten galopp er han i toppen, skummelt å utelate på bongen. 2 Kaptein Herkules er bra på sitt beste, vant sist og kan gjenta, ihvertfall aktuell for trippelspillere. 5 Vestpol Kine er spennende i løpet, vær obs på denne!

Løp 5: 6 Black Paint har trukket det beste sporet mot de antatt verste konkurrentene, flink fra start og formen er bra, bra sjans! 7 Calypso Titan har vist bra form å gjør bare gode løp, aktuell i toppen. Prøver en lås på dem to. For de som garderer er 3 N.Y. Electric Love, som har vært god i år, 5 Creeks Maitresse, viser stigende form å er god på sitt beste og 8 Over The Rise er bra på sitt beste.

Løp 6: 11 Sjøvoll Julius har ett fint løp grunnlagsmessig, formen er bra og han kan kjempe i toppen på en normal dag. 9 Hassel Nora er tidlig aktuell, god form. 10 Il Faxa feilet sist men sto med tre strake før det, ikke glem. Også 7 Magnat har vist form å kan kjempe i toppen.

Løp 7: 2 Pretty Devil har trukket et bra spor,  bra form og tåler gjøre jobben selv. 3 My Name is Prince er en god sprinter å blander seg fort inn i toppen, 5 Louisiana har ikke fordel av sprint, men avslutter enormt med tempo i løpet og fortjener en strek. 7 Thai Knight står langt ute, rask fra start og god form, ikke glem! 10 Classic Sun er en god sprinter, men ikke enkelt fra spor 10 på sprint, trippelspillere?

Løp 8: 5 Fiores Dream har hatt mye utur og ikke fått ut potensialet, stor kapasitet og må med! 1 Fearless Dream T.K. kan gjøre det vanskelig for seg selv med galopp, men kan vinne feilfritt. 2 LA’s Nikita har gjort flere gode innsatser, kjemper i toppen feilfritt.